Imprezowy zestaw cateringowy NOWOŚĆ

W ofercie mamy również imprezowy zestaw cateringowy, który sprawdzi się na wszelkich możliwych uroczystościach okolicznościowych!

MENU:

ZESTAW NA 16 OSÓB
 
OBIAD:
KREM Z BOROWIKÓW (16P*)
 
KOTLET DE VOLAILLE (10P)
STAROPOLSKI ZRAZ WOŁOWY Z WĘDZONKĄ (10P)
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE GRZYBOWYM (10P)
ROLADKA DROBIOWA Z POREM (10P)
 
BURACZKI (0,8KG)
SURÓWKA Z MARCHWI I PORA (0,8KG)
SURÓWKA WYKWINTNA (0,8KG)
 
ZIEMNIAKI PIECZONE (2KG)
SZYSZKI ZIEMNIACZANE (2KG)
 
ZAKĄSKI:
ŁOSOŚ W GALARECIE (8P)
SZYNKA PO RUSKU W GALARECIE (8P)
RYBA W CIEŚCIE Z ANANASEM (8P)
PATERY MIĘS PIECZONYCH (18P)
PATERA ZAKĄSEK (24P)
SAŁATKA JARSKA Z BROKUŁAMI (8P)
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM (8P)
 
KOLACJA:
BARSZCZ Z PASZTECIKIEM (16P)
SZASZŁYKI DROBIOWE (8P)
LECZO (8P)
 
CENA ZESTAWU: 1440 ZŁ
 

ZESTAW NA 24 OSOBY

OBIAD:
KREM Z BOROWIKÓW (24P*)
 
KOTLET DE VOLAILLE (15P)
STAROPOLSKI ZRAZ WOŁOWY Z WĘDZONKĄ (15P)
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE GRZYBOWYM (15P)
ROLADKA DROBIOWA Z POREM (15P)
 
BURACZKI (1,2KG)
SURÓWKA Z MARCHWI I PORA (1,2KG)
SURÓWKA WYKWINTNA (1,2KG)
 
ZIEMNIAKI PIECZONE (3KG)
SZYSZKI ZIEMNIACZANE (3KG)
 
ZAKĄSKI:
ŁOSOŚ W GALARECIE (12P)
SZYNKA PO RUSKU W GALARECIE (12P)
RYBA W CIEŚCIE Z ANANASEM (12P)
PATERY MIĘS PIECZONYCH (27P)
PATERA ZAKĄSEK (36P)
SAŁATKA JARSKA Z BROKUŁAMI (12P)
SAŁATKA Z GRILLOWANYCH KURCZAKIEM (12P)
 
KOLACJA:
BARSZCZ Z PASZTECIKIEM (24P)
SZASZŁYKI DROBIOWE (12P)
LECZO (12P)
 
CENA ZESTAWU: 2160 ZŁ
 
 
ZESTAW NA 32 OSOBY
 
OBIAD:
KREM Z BOROWIKÓW (32P*)
 
KOTLET DE VOLAILLE (20P)
STAROPOLSKI ZRAZ WOŁOWY Z WĘDZONKĄ (20P)
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE GRZYBOWYM (20P)
ROLADKA DROBIOWA Z POREM (20P)
 
BURACZKI (1,6KG)
SURÓWKA Z MARCHWI I PORA (1,6KG)
SURÓWKA WYKWINTNA (1,6KG)
 
ZIEMNIAKI PIECZONE (4KG)
SZYSZKI ZIEMNIACZANE (4KG)
 
ZAKĄSKI:
ŁOSOŚ W GALARECIE (16P)
SZYNKA PO RUSKU W GALARECIE (16P)
RYBA W CIEŚCIE Z ANANASEM (16P)
PATERY MIĘS PIECZONYCH (36P)
PATERA ZAKĄSEK (48P)
SAŁATKA JARSKA Z BROKUŁAMI (16P)
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM (16P)
 
KOLACJA:
BARSZCZ Z PASZTECIEKIEM (32P)
SZASZŁYKI DROBIOWE (16P)
LECZO (16P)
 
CENA ZESTAWU: 2880 ZŁ
 
 

 

*1 PORCJA ZUPY = 250 ML

Krem z borowików oraz dania na kolację dowozimy w formie na zimno do odgrzania.