Przekąski imprezowicza

 przekaski1

ZESTAW dla 8 OSÓB

MIX GALARET 16 PORCJI:

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA FASZEROWANA - 4 porcje,

ROLADKA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM - 4 porcje,

SZYNKA ZE SZPARAGĄ - 4 porcje, ŁOSOŚ W GALARECIE - 4 porcje,


MIX ZAKĄSEK 16 PORCJI:

BABECZKA Z TWAROŻKIEM I ŁOSOSIEM 6 porcji,

ROLADA SZPINKOWA Z MUSEM TWAROGOWYM I WĘDZONYM ŁOSOSIEM
 6 porcji, 

GALACIKI DROBIOWE 2 szt, GALACIKI WIEPRZOWE 2 szt,

SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM - 0.8 kg,

SAŁATKA Z GRANATEM I ŁOSOSIEM - 0.4 kg,

RYBA W CIEŚCIE Z ANANASEM - 1 kg

Cena zestawu: 290 zł

ZESTAW dla 12 OSÓB

MIX GALARET 24 PORCJE:

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA FASZEROWANA - 6 porcji,

ROLADKA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM - 6 porcji,

SZYNKA ZE SZPARAGĄ - 6 porcji, ŁOSOŚ W GALARECIE - 6 porcji,


MIX ZAKĄSEK 24 PORCJE:

BABECZKA Z TWAROŻKIEM I ŁOSOSIEM 8 porcji, 

ROLADA SZPINKOWA  Z MUSEM TWAROGOWYM I WĘDZONYM ŁOSOSIEM 
8 porcji, 

GALACIKI DROBIOWE 4 szt, GALACIKI WIEPRZOWE 4 szt,

SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM - 1 kg,

SAŁATKA Z GRANATEM I ŁOSOSIEM - 0.6 kg,

RYBA W CIEŚCIE Z ANANASEM - 1,2 kg

Cena zestawu: 390 zł

 

Dowozimy na gorąco na umówioną godzinę pod wskazany adres. 
Do ceny zestawu doliczamy koszty transportu do 25 km - 20 zł, powyżej koszt ustalamy indywidualnie.

Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00.

SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ MIN. 4 DNI PRZED DNIEM REALIZACJI (NIE WLICZAJĄC OKRESÓW ŚWIĄTECZNYCH) 

 

Składając zamówienie należy podać:

- wybraną datę i godzinę dostawy 

- co zamawiamy 

- dokładny adres dostawy lub informację, w którym punkcie odbiór zamówienia (Fordon lub Niewieścin)

- dane kontaktowe (numer telefonu, imię i nazwisko)  

 

tel.: 52 3320922

kom: 508870390

mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

 

Ceny mogą ulec zmianie.

Ceny obowiązują od 24/05/2021

 

Drogi Kliencie!

Jeżeli prowadzisz działalność gospodarczą i chcesz otrzymać fakturę za zamówiony catering wówczas prosimy o zgłoszenie tej informacji przed realizacją.