KATALOG PRODUKTÓW

MIĘSO

GOŁĄBKI W SOSIE

Składniki: Kapusta włoska 44,1%, łopatka wieprzowa 37%, ryż, jajo, cebula, czosnek, przyprawy, sos 15% (woda, mąka pszenna, cebula, koncentrat pomidorowy, ketchup, czosnek świeży, cukier, sól)

Okres przydatności do spożycia: 12 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 2szt , 4szt

Pakowano w atmosferze ochronnej

DEVOLAY

Składniki: Filet z kurczaka 71%, panierka 12% (mąka pszenna, woda, sól, drożdże, ekstrakt z papryki (zawiera gluten)), masło, jaja, mąka pszenna (zawiera gluten), sól, pieprz

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 2szt , 4sz , 7szt

Pakowano w atmosferze ochronnej

BIGOS 500g

Składniki: Kapusta kiszona 45%, kiełbasa śląska, pachwina parzona, łopatka wieprzowa, pieczarki, cebula biała, koncentrat pomidorowy, ketchup, przyprawy

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

ROGAL SCHABOWY

Składniki: Schab 64,7%, ser żółty 7,44%, pieczarki, cebula, panierka (mąka pszenna, woda, sól, drożdże, ekstrakt z papryki (zawiera gluten), jajo, mąka, sól i pieprz

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 2szt , 4szt , 6szt

Pakowano w atmosferze ochronnej

ZRAZY WIEPRZOWE

Składniki: Schab 59,4%,boczek wędzony 12,3%, ogórek kiszony, cebula świeża, musztarda, przyprawy

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 2szt , 4szt

Pakowano w atmosferze ochronnej

RUMSZTYK

Składniki: Łopatka wieprzowa 82,2%, bułka tarta 8,2%, cebula, jajko, przyprawy.

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 3szt

Pakowano w atmosferze ochronnej

ZAWIJANIEC PYCHOTA

Składniki: Filet z kurczaka 70%, ser żółty 12,5%, masło, czosnek, koper świeży, panierka (mąka pszenna, woda, sól, drożdże, ekstrakt z papryki (zawiera gluten), jajko, mąka pszenna, przyprawy

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 2szt , 4szt , 8szt

Pakowano w atmosferze ochronnej

SAŁATKI

SAŁATKA JARZYNOWA

Składniki: Ziemniaki 28%, marchew 13%, ogórek kiszony 13%, szynka konserwowa, majonez (zawiera żółtko jaja kurzego i musztardę, która zawiera gorczycę), jaja, pietruszka, seler, musztarda, groszek konserw., przyprawy

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 200g , na wagę

SAŁATKA CHŁOPSKA

Składniki: Ziemniaki 44,3%, majonez (zawiera żółtko jaja kurzego i musztardę, która zawiera gorczycę), ogórek konserwowy, jogurt (zawiera mleko), sól, pieprz

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 200g , na wagę

SAŁATKA JARSKA 400g

Składniki: Sałata lodowa 30%, jajo, ser camembert, pomidor, ogórek świeży, sos tatarski (pieczarki konserwowe, ogórek konserwowy, czosnek, majonez, jogurt naturalny)

Okres przydatności do spożycia: 4 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

SAŁATKA GRECKA 400g

Składniki: Sałata lodowa 30%, pomidor 20%, ser feta, ogórek świeży, cebula czerwona, papryka świeża, rzodkiewka, sos vinegret (olej, musztarda, czosnek, przyprawa warzywko, sok z cytryny)

Okres przydatności do spożycia: 4 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

SAŁATKA Z FETĄ

Składniki: Kapusta pekińska 45,7%, ogórek świeży 11,4%, majonez (zawiera żółtko jaja kurzego i musztardę, która zawiera gorczycę 11,4%), rzodkiewka, ser feta (zawiera mleko),
kukurydza, jogurt (zawiera mleko), cukier, wegeta, ocet

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 300g , na wagę

SAŁATKA GYROS 400g

Składniki: Kapusta pekińska 40%, filet z kurczaka 17%, cebula świeża, ogórek konserwowy, papryka świeża, ketchup, majonez, kukurydza konserwowa, sól

Okres przydatności do spożycia: 4 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

SAŁATKA MAKARONOWA Z KURCZAKIEM 400g

Składniki: Makaron ugotowany 70%, filet z kurczaka 13%, olej rzepakowy, szczypior, suszone pomidory w oleju z ziołami, pieprz.

Okres przydatności do spożycia: 5 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

SAŁATKA MAKARONOWA Z TUŃCZYKIEM 400g

Składniki: Makaron ugotowany 60%, tuńczyk w oleju rozdrobniony 10%, szczypior, papryka czerwona konserwowa, kukurydza konserwowa, pieprz, sól

Okres przydatności do spożycia: 5 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

SURÓWKI

SURÓWKA Z SELERA

Składniki: Seler 67,8 %, majonez 11,3 %, jogurt naturalny, cukier, rodzynki, sól.

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 300g , na wagę

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY

Składniki: Kapusta kiszona 86,3 %, cebula, marchew, olej, pieprz.

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 300g , na wagę

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

Składniki: Kapusta czerwona 79,3 %, jabłka, ocet, olej, sól i pieprz.

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 300g , na wagę

SURÓWKA WYKWINTNA

Składniki: Kapusta pekińska 45,5%, majonez, ananas, brzoskwinia, ogórek świeży, rodzynki, cukier, sól.

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 300g , na wagę

BURACZKI

Składniki: Buraczki 98,2 %, cukier, ocet, olej, sól i pieprz.

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 300g , na wagę

SURÓWKA Z MARCHWI I PORA

Składniki: Marchew 39,3 %, seler 26,2 %, por 13,1%, majonez, jogurt naturalny, sok z cytryny, cukier, sól.

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 300g , na wagę

 

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY

Składniki: Kapusta biała 73,5 %, marchew 14,7 %, olej rzepakowy, ocet, sól, pieprz.

Okres przydatności do spożycia: 6 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 300g , na wagę

GALARETKI

GALARETKA WIEPRZOWA 200g

Składniki: Woda, wieprzowina gotowana 20%, marchew gotowana, groszek konserwowy, żelatyna (może zawierać soję i mleko), maggi, ocet, cukier, sól

Okres przydatności do spożycia: 5 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

GALARETKA DROBIOWA 200g

Składniki: Wywar drobiowy 60%, mięso drobiowe 20%, marchew, groszek konserwowy, żelatyna (może zawierać soję i mleko), sól, warzywko

Okres przydatności do spożycia: 5 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

GALARETKA WIEPRZOWA 100g

Składniki: Woda, wieprzowina gotowana 20%, marchew gotowana, groszek konserwowy, żelatyna (może zawierać soję i mleko), maggi, ocet, cukier, sól

Okres przydatności do spożycia: 5 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

GALARETKA DROBIOWA 100g

Składniki: Wywar drobiowy 60%, mięso drobiowy 20%, marchew, groszek konserwowy, żelatyna (może zawierać soję i mleko), sól, warzywko

Okres przydatności do spożycia: 5 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

SZYNKA W GALARECIE 200g

Składniki: Sałatka jarzynowa 60% (ziemniak gotowany, marchew gotowana, ogórek kiszony, szynka konserwowa, majonez (zawiera żółtko jaja kurzego, musztardę, która zawiera gorczycę) jaja gotowane, pietruszka, seler, przyprawy), auszpik wieprzowy (żelatyna, maggi, woda, ziele angielskie, ocet, cukier, sól), szynka konserwowa gotowana

Okres przydatności do spożycia: 5 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

ŻOŁĄDKI W GALARECIE 100g

Składniki: Wywar wieprzowy 60%, żołądki drobiowe 20%, marchew, groszek konserwowy, żelatyna (może zawierać soję i mleko), sól, warzywko

Okres przydatności do spożycia: 5 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

SCHAB W GALARECIE 200g

Składniki: Schab gotowany 30%, auszpik wieprzowy 50% (żelatyna, maggi, woda, ziele angielskie, ocet, cukier, sól), śmietana 36%, brzoskwinia, pietruszka

Okres przydatności do spożycia: 5 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

PRODUKTY MĄCZNE

PIEROGI Z TRUSKAWKAMI 500g

Składniki: Mąka pszenna, truskawki 33%, woda, cukier, olej, jajo, sól, żelatyna

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

PIEROGI Z MIĘSEM

Składniki: Mąka pszenna, łopatka wieprzowa 39%, marchew, pietruszka, olej, jajo, przyprawy.

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

PIEROGI Z JAGODAMI I SEREM 500g

Składniki: Mąka pszenna, twaróg 26,5%, woda, cukier, jagody 5,5%, olej rzepakowy, kasza manna, sól

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

PIEROGI Z SEREM 500g

Składniki: Mąka pszenna, ser twarogowy 35%, woda, cukier, olej, kasza manna, jaja, sól

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI 500g

Składniki: Mąka pszenna, kapusta kiszona 27%, woda, pieczarki 13%, olej, jaja, sól, pieprz

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

KOPYTKA 500g

Składniki: Ziemniaki gotowane 60%, mąką pszenna, jajo, sól

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

PIEROGI ZE SZPINAKIEM 500g

Składniki: Szpinak mrożony 38%, mąka pszenna, woda, suszone pomidory w oleju z ziołami, cebula, olej, jaja, czosnek, sól, pieprz

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

PIEROGI UKRAIŃSKIE 500g

Składniki: Mąka pszenna 39%, ziemniaki ugotowane 24%, woda, cebula smażona, twaróg chudy 7%, olej, jaja, sól, pieprz.

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

KLUSKI ŚLĄSKIE 500g

Składniki: Ziemniaki gotowane 77,3%, mąką ziemniaczana 17,6%, mąka pszenna, jajo, sól

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

KLUSKI ZIEMNIACZANE LANE 500g

Składniki: Ziemniaki surowe 63,5%, mąką pszenna, jajo, sól

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

KLUSKI ZIEMNIACZANE LANE Z BOCZKIEM 500g

Składniki: Ziemniaki surowe 63,5%, mąką pszenna, jajo, sól, boczek parzony 2%

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

PIEROGI LENIWE 400g

Składniki: Twaróg półtłusty 71%, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, jajo, cukier, sól

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

PASZTECIKI

PASZTECIKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

Składniki: Kapusta kiszona gotowana z boczkiem 30,6%, mąka (zawiera gluten) 27,9%, mleko, cebula smażona, jaja, pieczarki smażone, margaryna, bułka tarta, drożdże, sól, przyprawy (bez soli)

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 6szt / 12szt

Pakowano w atmosferze ochronnej

PASZTECIKI Z MIĘSEM

Składniki: Mięso gotowane wieprzowo – drobiowe 29,3%, mąka (zawiera gluten) 26,7%, mleko, cebula przysmażana, warzywa gotowane, margaryna, jaja, bułka tarta, drożdże, przyprawy

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 6szt / 12szt

Pakowano w atmosferze ochronnej

DODATKI

KAPUSTA ZASMAŻANA

Składniki: Kapusta kiszona 76,5%, pieczarki, boczek, smalec, cukier, warzywko

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 500g / na kg

Pakowano w atmosferze ochronnej

BURACZKI ZASMAŻANE 500g

Składniki: Buraczki 88,2%, cukier, ocet, olej, mąka, masło, sól i pieprz

Okres przydatności do spożycia: 10 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

SMALEC Z MIĘSEM I CEBULKĄ 200g

Składniki: Słonina 57,2%, boczek 28,6%, cebula świeża, warzywko, majeranek.

Okres przydatności do spożycia: 30 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

SMALEC 200g

Składniki: Tłuszcz wieprzowy 99,5%, woda

Okres przydatności do spożycia: 30 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

PLACKI ZIEMNIACZANE

Składniki: Ziemniaki 79,8%, mąka pszenna, jajo, sól

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

RACUCHY Z JABŁKAMI

Składniki: Mleko, mąka, jabłka 20%, jajo, cukier, olej, soda.

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

ZIEMNIAKI ZAPIEKANE

Składniki: Ziemniaki 98%, olej, sól, papryka, przyprawy.

Okres przydatności do spożycia: 14 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowane: 500g / na kg

Pakowano w atmosferze ochronnej

OBIADY

GOŁĄBEK, PUREE, BURACZKI

Składniki: Gołąbek z sosem 40% (kapusta włoska, łopatka wieprzowa, ryż, jajo, cebula, czosnek, przyprawy – sos (woda, mąka pszenna, cebula, koncentrat pomidorowy, ketchup, czosnek, cukier, sól)

puree 40% (płatki ziemniaczane, mleko, masło, sól)

buraczki zasmażane 20% (buraczki, cukier, ocet, olej, masło, mąka, sól, pieprz)

Okres przydatności do spożycia: 10 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

KLUSKA ZIEMNIACZANA, KAPUSTA ZASMAŻANA

Składniki: Kluski ziemniaczane 62,5% (ziemniaki surowe, mąka pszenna, jajo, boczek prażony, sól)

kapusta zasmażana 37,5% (kapusta kiszona, pieczarki, boczek, smalec, cukier, przyprawy)

Okres przydatności do spożycia: 10 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

SCHABOWY SŁONECZNY, PUREE, KAPUSTA

Składniki: Puree 44% (płatki ziemniaczane, mleko, masło, sól)

kapusta zasmażana 31% (kapusta kiszona, pieczarki, boczek, smalec, cukier, przyprawy)

schabowy słoneczny 25% (schab wieprzowy, jajo, mąka pszenna, sól, pieprz)

Okres przydatności do spożycia: 10 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

DEVOLAY, PUREE, BURACZKI

Składniki: Devolay 40% (filet z kurczaka, panierka, masło, jaja, mąka pszenna, sól, pieprz

puree 40% (płatki ziemniaczane, mleko, masło, sól)

buraczki zasmażane 20% (buraczki, cukier, ocet, olej, masło, mąka, sól, pieprz)

Okres przydatności do spożycia: 10 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

ZRAZ, KLUSKI ŚLĄSKIE, BURACZKI

Składniki: Zraz wieprzowy z sosem 40% (schab wieprzowy, boczek wędzony, ogórek kiszony, cebula, musztarda (zawiera gorczyce), sól, pieprz)

kluska śląska 40% (ziemniak gotowany, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, jaja, sól)

buraczki zasmażane 20% (buraczki, cukier, ocet, olej, masło, mąka, sól, pieprz)

Okres przydatności do spożycia: 10 dni

Warunki przechowywania: Chłodnicze: od 2 – 4 stopni Celsjusza

Pakowano w atmosferze ochronnej

 

Skontaktuj się z naszymi handlowcami, aby zamówić produkty garmażeryjne